Geen categorie

WhatsApp melding na 23 oktober niet meer beschikbaar

Meta (eigenaar van WhatsApp) heeft besloten om na 23 oktober te stoppen met de ondersteuning van WhatsApp App. Dit besluit is genomen voor alle mobiele telefoons, smartwatches en overige devices met een Android versie 5.0 en lager. 

Wanneer je deze melding krijgt op je smartwatch, dan valt jouw horloge ook onder deze groep waar ondersteuning vanuit Meta vervalt. (zie onderstaande foto)

Naast bekende mobiele telefoons als Samsung Galaxy S4, Note 3 en Sony XPeria Z/S2 maken ook smartwatches hier gebruik van. GPS Horloge kind model Base, Max, Slim en Omni maken gebruik van een Android-versie 4.4. WhatsApp op deze horloges worden ook niet meer ondersteund. Zie ook bericht

Bij de levering van het horloge garanderen we een werkende WhatsApp App op het horloge, maar kunnen deze niet garanderen voor de toekomst. Zie ook productomschrijving. Hierin zijn wij net als andere leveranciers van smartwatches en overige devices met whatsapp afhankelijk van platform en ontwikkelingen van WhatsApp/Meta.

Erg vervelend natuurlijk dat dit besluit is genomen en dat de GPS horloges modellen met de Android versie 4.4 niet meer worden ondersteund voor gebruik van WhatsApp.

Coulance aanbod GPSHorlogeKids 25% korting

Omdat wij dit betreuren, willen we klanten vanuit coulance een geheel nieuw horloge Android 8.1 aanbieden met 25% korting op het horloge via onze webshop. Dit zijn de modellen “Edge” en “Turn” en ge-upgrade modellen “Max” en “Omni”. Wel willen we nadrukkelijk vermelden dat ook voor de Android versie 8.1 geldt dat we geen garantie betreffende functionaliteit WhatsApp kunnen bieden in de toekomst.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, dan kun je tot en met eind December bij de bestelling van het horloge met Android 8.1 de kortingscode “coulance Android 4.4” opvoeren. Voorwaardelijk voor de korting is dat je naast de kortingscode ook het oude bestelnummer opgeeft in opmerkingenveld bij je nieuwe bestelling.

We hopen dat je ons coulance aanbod van 25% korting kunt waarderen.

Met vriendelijke groet,

GPSHorlogeKids

whatsapp

Gerelateerde berichten

Selecteer beschrijving
  • Foto
  • Review
  • Prijs
  • Voorraad
  • Beschikbaar
  • Beschrijving
  • Inhoud
  • Aanvullende info@gpshorlogekids.nl
Click erbuiten om te verbergen
Vergelijk